Nagelsoorten

Kom je niet uit alle verschillende soorten nagels of twijfel je welke soort nagel het beste voor je is? Op deze pagina vind je alle informatie omtrent gelnagels, acrylnagels en gelpolish. De onderwerpen die worden behandeld zijn de voor- en nadelen van de soorten nagels en waaruit de nagel gemaakt is.

Gelnagels

Gelnagels worden gemaakt van het bestandsdeel gel. De gel zorgt ervoor dat de nagel buigzaam is. Gel harden we uit in een UV of UV/LED lamp. Naast flexibiliteit, geven gelnagels ook een natuurlijke look! De flexibiliteit van de nagel zorgt ervoor dat het geschikt is voor vrijwel alle soorten nagels. Voor de actuele prijzen van gelnagels kijk dan op mijn prijzenpagina.

Acrylnagels

Acrylnagels worden gemaakt van een speciale vezel. Deze vezel zorgt ervoor dat acrylnagels erg sterk zijn. Acryl bestaat uit een poeder en een vloeistof die bij het mengen van de juiste proporties zorgt voor het uithardingsproces. Het grootste voordeel van de acrylnagel is dat ze ontzettend sterk zijn. Acrylnagels breken vrijwel nooit als geheel af, maar in delen. Acrylnagels hebben ook nadelen. Grootse nadeel is de geur die vrijkomt tijdens het plaatsen.

Gelpolish

De derde meest gebruikte nagelsoort is gelpolish. Gelpolish is een gellak die over de bestaande nagel heen gaat waardoor er gebruik gemaakt kan worden van natuurlijke nagels. Het is daarnaast ook mogelijk om deze gel laag te plaatsen op gel- en acrylnagels. De gel blijft ongeveer 2 tot 3 weken goed en is voordeliger dan gel- en acrylnagels. Op mijn prijzenpagina geef ik inzicht in al mijn prijzen.

Weet u al welke nagelsoort u zou willen en een afspraak maken met Nagelstudio Elyne in Hoogeveen? Reserveer dan snel! Dit kun je doen op de reserveringspagina. Heb je verder nog vragen over soorten nagels? Neem dan contact met mij op.